4 Böcker som liknar Outlander!

 
 
Jag har äntligen tagit mig tid att titta klart på första säsongen av Outlander. Wow vilket avslut säger jag bara! Jag var rätt skeptisk från början av serien då det inte alls höll den spänningsfart som jag är van vid i många andra serier som jag tittar på. Jag vet inte om det var äventyret, manuset eller snygga Jamie som fick mig att hålla mig kvar. Kanske var det historien bakom de båda karaktärerna eller var det romansen?? Jag vet faktiskt inte. Dock vet jag en sak och det är att jag kommer fortsätta ta mig vidare igenom säsong 2. 
 
Outlander baserar sig på böckerna av författaren Diana Gabaldon. Jag själv har inte läst några av hennes böcker. Kanske är det på tiden att låta sig föras iväg genom ett storslaget äventyr genom skottlands historia? 
 
Har någon av er läsare läst böckerna av Diana Gabaldon? Vad tycker ni om serien? Skriv gärna i kommentarerna!
 
Tips på böcker som liknar Outlander böckerna!
 
 The Soldier's Girl (häftad)  The Phantom Tree (häftad) The Dream Daughter (inbunden) The Little Shop of Found Things (inbunden)
Sandra på Bokkoll.se
2019-08-27 @ 22:17:05
URL: http://bokkoll.se

Vilken bra idé att skriva om böcker som liknar andra! Det är alltid sådana frågor jag får som bibliotekarie, och ofta är det svårt att komma på ett svar. Bra och fin blogg!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bokrosen.blogg.se

Välkommen till Bokrosen! Här finns bokrecensioner, bokcafé, intervjuer med författare, tips, inspiration och mycket mer. Det finns möjlighet att djupdyka i bokdiskussioner, nya lanseringar och andra event på bloggen.

2019 Reading Challenge

2019 Reading Challenge
Steffi has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide
0 of 30 (0%)
view books
Visitor Counter Online
Litteratur RSS 2.0